Welkom bij NikaTech, DE nummer 1 in cilinders

 

Vanwege persoonlijke omstandigheden is NikaTech tijdelijk gesloten. Indien u materiaal bij ons heeft ondergebracht nemen wij contact met u op. Voor verdere vragen verwijzen we u graag naar info@nikatech.nl – wij proberen zo spoedig mogelijk te reageren.

 

Welkom op de website van NikaTech Cilinder Technologies. NikaTech is een nieuw bedrijf op het gebied van cilinder techniek. Wij zijn gevestigd in Eindhoven. Ons personeel heeft ruim 20 jaar ervaring in het aanbrengen van een hoogwaardige Nikasil coating* op diverse soorten cilinders. Het repareren van beschadigde cilinders en het aanbrengen van een Nikasil coating op aluminium cilinders met een boring van 40 tm 102 mm behoren tot onze specialiteit! Deze techniek kan worden toegepast op zowel 2 als 4 takt cilinders van oa. crossmotoren, wegracemotoren, jetski’s, scooters en karts. Alle beschadigingen, scheuren en oneffenheden worden opgelast, uitgekotterd en perfect afgewerkt. Ook kunnen we uw cilinders uitboren naar een grotere diameter. Wilt u meer weten? Kom gerust eens langs! We hebben voldoende parkeergelegenheid en de koffie staat klaar!

*Nikasil is een materiaal dat gebruikt wordt voor de bekleding van uw cilinderwand. Dit zorgt voor een betere warmte geleiding waardoor de levensduur van de cilinder enorm toeneemt!