Werkzaamheden

Wij zorgen voor een perfecte service van A tot Z. Uw cilinder ondergaat bij NikaTech een hoogwaardig technisch proces. Hierbij worden naast een aantal chemische ook mechanische handelingen verricht. Wij leggen het u graag uit in onderstaand stappenplan:

 

1. Wij beoordelen de cilinder op schade om de ideale aanpak voor uw cilinder te garanderen.

2. De cilinder wordt ontvet en gestraald. De versleten laag wordt chemisch verwijderd.

3. De cilinder wordt licht gehoond om alle slijtage en/of schade te analyseren. Eventuele schade wordt hersteld door middel van frezen, lassen en kotteren.

4. De cilinder wordt nauwkeuring gemeten om te berekenen hoeveel laag moet worden aangebracht. Wij brengen de coating middels meerdere zorgvuldige stappen aan op uw cilinder.

5. Na het aanbrengen van de coating wordt de cilinder naar de juiste eindmaat gehoond. Ook kunnen we uw cilinder passend maken op een bijgeleverde zuiger.

6. De cilinder wordt vervolgens gereinigd en gaat naar de eindcontrole. Wij zijn pas tevreden als uw product perfect in orde is.

 

Graag ontvangen wij u en uw cilinder bij ons op locatie in Eindhoven. Wij ontvangen uw cilinders uiteraard ook graag per post en verzenden uw behandelde cilinders zorgvuldig verpakt per post naar uw adres. Graag uw adres gegevens bijvoegen bij verzenden!

GELIEVE DE CILINDERS GEREINIGD EN GEHEEL GEDEMONTEERD AAN TE LEVEREN!

Wilt u een cilinder opsturen? Vul dan dit verzendformulier in en voeg het bij de cilinder in de doos.

Onze merken

Wij maken o.a. gebruik van materialen van de volgende merken: